top of page
Search

Kuidas me E-Betoonelemendis ametifotosid kodulehele tegime.

Kaunilt kujundatud, läbimõeldud ja professionaalsete fotodega kodulehekülg on justkui ettevõtte visiitkaardiks. Seetõttu on oluline eelnev koostöö fotograafi ja töö tellija vahel leppimaks kokku milline on visuaalne väljund, mida oodatakse ning kuidas saavutatakse ühtne tervik.


E-Betoonelemendi eesmärgiks oli värskenduskuuri teinud kodulehele uued fotod teha ettevõtte kontaktisikutele. Viimased fotod olid pildistatud peaaegu 10 aastat tagasi, erinevatel aegadel ja erinevates asukohtades. Kliendiga suheldes saime kiiresti selgeks, et lihtsam on fotograafil tulla ettevõtte kontorisse pildistama, mitte sõidutada kõiki töötajaid stuudiosse. Pildistamise asukohana kaalusime kliendiga ka õues pildistamist, kuid ühtlasema tulemuse saavutamiseks otsustasime siiski leida sobivad tingimused siseruumis. Töötajad said pildistatud kolme kohtumisega - kaks korda Harkus olevas tehases ja ühel korral sõitsime meigikunstnikuga lausa Tamsalu tehasesse.


Poole suurepärasele professionaalsele ametiportreele annab juurde meigikunstniku hea töö :) Glam by Marja-Liisa ühtlustas kõikide meestöötajate nahatooni ning kuigi selline tavapäratu meeste meikimine tekitas personalis elevust, kui asi, mida igapäevaselt ei juhtu, oli kõik nii tagasihoidlik ja kena, et tegelikult üksteisele vastu astudes koridoris, ei saanudki mehed aru kas vastutulija on juba meigist läbi käinud või mitte :) Naistele tegime ikka loomulikult natuke rohkem meiki vastavalt soovidele :) Imeilusaks said igatahes kõik.

Kui meik tehtud, asusime "keerulisema" osa juurde. Kuidas saada töökeskkonnast, just koosolekult tulnud tõsised insenerid natukenegi naeratama, et fotod oleksid soojad ja kutsuvad :) Samas peab kõik jääma meeldivaks, et kliendil toolil ei oleks ebamugav :) Lubasin kõigile, et saavad kolme erineva foto vahel otsustada ja jätan valikusse tõsise, natuke naerusema ja naeruse pildi. Hea meel oli tõdeda, kui koduleht laivi läks, et suurem osa on valinud ikka naeratamisega pildi ja kohe nii hea ja soe on lehekülge vaadata.


Vaata ise ka: https://betoonelement.ee/kontaktid/ :) Kõikidele kahjuks küll uusi pilte seekord ei saanud teha, aga eks see on ka üks pidev protsess kui töötajad vahetuvad.




5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page